Издържливост...Издържливост...

Състои се от 93% естествен кварц, един от най-твърдите минерал на земята. Изключително устойчив и безпроблемен за поддръжка от който и да е друг естествен камък, Cimstone® е конструирана по начин, гарантиращ блестящият му вид през годините.

Защо точно кварц?

Той е един от най-твърдите минерали на земята, надминат единствено от скъпоценни камъни като топаз, сапфир и диамант. Нашите разцветки са вдъхновени от суровата красота на забележителни региони по целия свят, като предлагаме цветова палитра от меки и ободряващи тонове до страстни и наситени нюанси. Прозрачността на естествения кварц придава красота, която не може да се постигне чрез други производствени методи или техники.

Хигиена...Хигиена...

Cimstone® представлява красив и нешуплест материал, хигиеничен и устойчив на петна от други материали намиращи приложение за кухненски и лабораторни плотове. Освен това, за разлика от гранита, Cimstone® няма нужда от уплътнители (импрегнатори и запечатки за камък), за да се поддържа неговата повърхност. Ето защо той е одобрен за ползване в заведения за обществено хранене, болници, училища, приюти и други организации, за които дълготрайната издръжливост, хигиеничност и гъвкав дизайн са водещи изисквания.

Съответствие с NSF (Национален санитарен фонд на САЩ)

Продуктите Cimstone® са сертифицирани от NSF International за съответствие със стандарт 51 на NSF/ANSI за материали и компоненти, използвани в оборудване в заведения за хранене. С това се потвърждава, че продуктът може да се използва в зони за обществено хранене, в ресторанти, здравни и образователни заведения, административни и обществени сгради.

Естетика...

Естетика...


При производството на Cimstone®, комбинираме природата с модерните технологии, за да създадем ненадминат материал като повърхности и дизайн за кухненски плотове, бани, настилки и др..Cimstone® включва различни видове естествен кварц, добивани по света, това допринася за разликата в нюансите и концентрациите на частиците, което прави всеки плот сам по себеси уникален, както и при повърхностите от естествен камък. Всичко това е част от автентичния вид на Cimstone®.

Природа...

Природа...


Находчивата комбинация между технологии и природни ресурси придава на кварцовите повърхности на Cimstone® вид и усещане за естествен гранит заедно с предимствата на хигиеничността и трайността. С кварцовите частици се създават красиви, естествено изглеждащи повърхности. Предлаганите от Cimstone® облицовки почти не се нуждаят от поддръжка, с полиран и гладък покривен пласт, който е с висока степен на устойчивост на надраскване и петна. Продуктът не изисква уплътнител и восък както естествения камък.

Изработен от кварц, Изработен за живот ...
Кварцът и великолепните цветове на природата се събират, за да се формира Cimstone®.
Хигиенни кухни и бани ...
Продуктите Cimstone® са сертифицирани от NSF International за съответствие със стандарт 51 на NSF/ANSI за материали и компоненти, използвани в оборудване в заведения за хранене.
Грижа и поддръжка
Трайното покритие на Cimstone® изисква само прости и рутинни грижи за поддържане на добър външен вид.