Приложение

Хармония...

Състои се от 93% естествен кварц, един от най-твърдите минерали на земята. Изключително устойчив и безпроблемен за поддръжка от който и да е друг естествен камък, Cimstone® е конструирана по начин, гарантиращ блестящият му вид през годините.

Cimstone® представлява красив и нешуплест материал, хигиеничен и устойчив на петна от други материали намиращи приложение за кухненски и лабораторни плотове. Освен това, за разлика от гранита, Cimstone® няма нужда от уплътнители (импрегнатори и запечатки за камък), за да се поддържа неговата повърхност. Ето защо той е одобрен за ползване в заведения за обществено хранене, болници, училища, приюти и други организации, за които дълготрайната издръжливост, хигиеничност и гъвкав дизайн са водещи изисквания.

Изпълнение на ръбове

За местата, където повърхностите трябва да се съединят с ръбове, Cimstone® предлага широка гама от решения. Можете да избирате между семпъл закръглен ъгъл или комбинирани, включващи няколко тона, многоредови въртящи се ръбове, които привнасят усещането за специален завършващ елемент на твърдата повърхност на вашия плот. За повече информация за нашите решения за изпълнение на ръбове можете да се свържете с вашия местен дистрибутор или производител.

Изработен от кварц, Изработен за живот ...
Кварцът и великолепните цветове на природата се събират, за да се формира Cimstone®.
Хигиенни кухни и бани ...
Продуктите Cimstone® са сертифицирани от NSF International за съответствие със стандарт 51 на NSF/ANSI за материали и компоненти, използвани в оборудване в заведения за хранене.
Грижа и поддръжка
Трайното покритие на Cimstone® изисква само прости и рутинни грижи за поддържане на добър външен вид.